Instagram'da Keşfete Düşmek

Instagram'da Keşfete Düşmek

Instagram'da Keşfete Düşmenin Püf Noktaları

Instagram keşfet, pek çok kişi tarafından aktif şekilde takip edilen, aynı zamanda çok sayıda kişinin de paylaşımını düşürmek için çaba gösterdiği bir alandır. Hesabınızın ve paylaşımınızın Instagram’da keşfete çıkmasını istiyorsanız keşfet algoritmasını ve paylaşımlarınızı nasıl yapmanız gerektiğini iyi bilmelisiniz.

Hesabınızın ya da paylaşımınızın Instagram keşfette çıkmamasının temel nedenleri arasında paylaşımlarınızı yanlış yapmanız, algoritmayı bilmemeniz ve etiketleri kullanmamanız ya da hatalı kullanmanızdır. Eğer bu konulara dikkat ederseniz ve standartı korursanız siz de kısa süre içerisinde keşfete düşebilirsiniz. Konuyu detaylı olarak ele aldığımız bu yazımızı okuyarak Instagram'da keşfete düşmenin püf noktaları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Instagram Keşfet Algoritması

Instagram keşfet algoritması çalışma prensibini ve robotların nelere dikkat ettiğini bilmiyorsanız keşfete düşmeniz oldukça düşük bir ihtimal olacaktır.

Instagram, platformun milyonlarca insan tarafından kullanılması sebebi ile sisteminde robotlar kullanır. Bu robotlar keşfete getirilecek hesapları ve paylaşımları seçerken bir takım parametrelere göre hareket ederler. Tüm kullanıcıların paylaşımlarını detaylı şekilde incelerler ve buna göre bir sıralama yaparlar.

Instagram keşfet için mevcut kriterlerden bazıları şunlardır; fotoğrafların ve videoların kalitesi, paylaşımların belirli bir konuya hitap etmesi, paylaşımlarda kullanılan yazıların ve rakamların abartılı ve ilgisiz olmaması, gönderinin repost olup olmaması, kullanılan etiketler şeklinde belirtilebilir. Instagram keşfet algoritması içerisindeki bu alanlara dikkat ederseniz, keşfete uygun paylaşımlar yapabilirsiniz.

Instagram Keşfet Etiketleri

Instagram hesaplarının veya paylaşımların keşfete düşmeme sebeplerinden önemli bir tanesi keşfet etiketlerini doğru kullanmamaktır. Instagram, her kullanıcıya bir gönderide en fazla 30 etiket kullanma hakkı verir. Ancak bunların hepsi gönderiyle ve birbirleriyle ilgili olmalıdır. 2020 yılı güncel Instagram keşfet etiketleri şunlardır;

  1. #love
  2. #TFLers
  3. #tweegram
  4. #photoooftheday
  5. #20likes
  6. #amazing
  7. #smile
  8. #follow4follow
  9. #like4like
  10. #look
  11. #instalike
  12. #igers
  13. #picoftheday

Instagram keşfet etiketleri 2020 arasında daha pek çok seçenek var. Eğer bu konuyu detaylı olarak araştırır ve gönderilerinizde bu etiketleri kullanmaya dikkat ederseniz, robotlar doğru etiket kullanımını görecek ve gönderilerinizi keşfette ön sıralara alacaklardır.

Instagram Keşfet Hilesi Var Mı?

Instagram’da keşfete düşme hilesi pek çok kişi tarafından merak edilir ve araştırılır. Ancak Instagram tarafından kullanılan robotlar oldukça akıllıdır ve onları kandırmak pek mümkün değildir. 

Siz de bu konuyu araştırıyorsanız ve sonucunda Instagram keşfet hilesi şifresiz gibi konularla denk gelirseniz, tedbirli davranmanızı ve uzak durmanızı öneririz. Bu tarz birçok uygulama virüslü olduğu için bilgisayar ya da telefonunuzda olan özel bilgilerinizi çalmaları muhtemeldir.

Keşfete Düşmek İçin Nelere Dikkat Edilmelidir?

Instagram'da keşfete düşmek için hesabınızın tüm kullanıcılara açık olması gerekir. Instagram algoritmasının gereklerine tam uymanız halinde etiketleri takip ederek sayfanıza gelecek olan kullanıcılar profilinizi göremez ise büyük olasılık ile isteği atmadan sayfanızdan ayrılacaklardır.

Daha önce bahsetmiş olduğumuz gibi fotoğraf ve videoların kalitesi, çözünürlüğü ve kopya olup olmadığı önemli konulardır. Instagram her gün binlerce kullanıcı aynı şeyleri paylaşır. Paylaşılan bu gönderileri repost etmek keşfete çıkmanızı sağlamaz, bu da önemli bir ayrıntıdır. Gönderilerin özgün olması oldukça önemlidir.

Instagram'da keşfete düşmek için düzenli, kaliteli ve özgün paylaşımlar  yardımcınız olacaktır. Ayrıca İnstagram’da çoğu kullanıcı uzun yazıları okumadığı için az ve öz yazılar ayrıca tavsiye edilir.

Instagram'da Keşfete Düştüğünüzü Nasıl Anlarsınız?

Instagram'da keşfete düşüp düşmediğinizi hesabınıza gelen takipçi, izlenme, beğeni ve yorum artışlarından anlayabilirsiniz. Eğer sayfanız normalden daha fazla takipçi almaya başladıysa ve beğenileriniz de belirli bir oranda artıyorsa bu sonunda keşfedildiğinizi ve oldukça beğenilen bir hesap olmaya doğru ilerlediğiniz anlaşılır. Ayrıca gönderilerinizin istatistiklerinden gelen beğeni ve yorumların etiket veya keşfet sekmesinden gelip gelmediğini görebilirsiniz.

Instagram'da keşfete düşmek için gönderilerinize destek sağlamak isterseniz, sosyomedya.com sitesinde bulunan ve gönderilere %30-35 keşfete düşme etkileşim desteği sağlayan instagram keşfet paketlerini inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. Buna ek olarak fotoğraf gönderileriniz için Türk beğeni ya da video gönderileriniz için izlenme paketi de satın alabilirsiniz. İlgili sayfaları incelemek için sayfaların linklerine aşağıdan ulaşabilirsiniz;

Instagram Keşfet Paketleri

Instagram Türk Beğeni

Instagram Video İzlenme ve Beğeni

Instagram Reels Video İzlenme ve Beğeni

Instagram IGTV Video İzlenme ve Beğeni

 

TEŞEKKÜRLER!

Sitemizde Bulunan Hizmetlerden Çok Daha Fazlası Bünyemizde Bulunmaktadır.

Diğer Platformlar: Discord, Telegram, Linkedin, Spotify, Threads, Twitch, SoundCloud, Pinterest, Clubhouse ve Daha Fazlası için Bizimle İletişime Geçin!

Bizi Tercih Ettiğiniz  için Teşekkür Eder, Mutlu Alışverişler Dileriz.