Instagram Takipçi Kasma Yöntemleri

Instagram Takipçi Kasma Yöntemleri

Instagram'da Takipçi Kasma Yöntemleri Nelerdir ve Nasıl Kullanılır?

Instagram takipçi arttırma yöntemleri taktikleri olan ve yerine göre zor bir iştir. Instagram hesabınıza yardımcı takipçi kasma uygulamaları ile takipçi kasabileceğiniz gibi bu işlemi kolay bir şekilde doğru instagram takipçi satın alma ile de gerçekleştirebilirsiniz.

Instagram takipçi kasma yöntemleri oldukça fazladır fakat her yöntemi kullanmak ta sağlıklı değildir. Intagram, beğeni, yorum, arkadaşlık isteği göndermegibi bazı konularda çeşitli limitler belirlemiştir. Bu limitler aşıldığında hesaplara saatlik engel, günlük engel gibi cezalar uygulanır. Bu sebep ile güvenilir ve sağlıklı yöntemler ile takipçi kasmak oldukça önemli ve dikkat edilmesi gereken bir konudur.

Instagram takipçi kasma konusunda ilk olarak yardımcı programları anlatacağız. Gt, takibe takip gibi denemeler ile hesabınızı bir yere kadar kasabilirsiniz ancak gelen takipçilerinde birçoğu hemen geri çıkar. Bu şekilde hızlı bir kasma ve takipten geri çıkma durumlarını Instagram yapay zekası ve algoritması algılar ve hesabınızı öne çıkarmaz.

Instafly İle Instagram Takipçi Kasma

Instafly, Instagram hesapları için yardımcı bir uygulamadır. Satış yapan ya da herhangi bir sebep ile takipçi arttırmak isteyen kişiler bu uygulamayı mutlaka kullanıyordur. Sizde Instagram hesaplarınız için bu uygulamayı kullanabilirsiniz. Instafly; otomatik takip isteği gönderme, otomatik mesaj gönderme, otomatik beğeni, süreli paylaşım, otomatik takipçi isteği onaylama, otomatik arkadaşlık isteği silme, takipçileri otomatik çıkarma gibi daha birçok özelliği içinde barındırıyor. Instafly uygulamasının öne çıkan en önemli özelliklerinden birisi, masaüstü çalışan bir uygulama olmasıdır. Siz sadece gerekli ayarlamaları yapıyorsunuz ve gerisini uygulamaya bırakıyorsunuz.

Instafly ile Nasıl Instagram Takipçi Kasılır?

Instafly programını açıktan sonra karşınıza bir giriş ekranı çıkacaktır. Giriş ekranına Instagram kullanıcı adı ve şifrenizi girmeniz gerekir. Giriş yaptıktan hemen sonra karşınıza bir menü çıkacaktır. Bu menünün üst kısmında takipçi işlemleri, toplu işlem araçları, özel mesaj işlemleri, gönderi ve hikaye işlemleri, liste işlemleri ve yardım bölümü bulunacaktır. Hesabınıza Instagram takipçi kasmak için ilk olarak takipçi işlemlerine gitmeniz gerekir. 

Hesap büyütmek için ise toplu işlemler menüsüne bakabilirsiniz. Bu bölümde toplu mesaj, hastag gönderilerine beğeni, yorum yapma ve hastag paylaşımı yapan herkesi anında takip etme özelliği gibi seçenekler bulunur. Sadece kendi şehrinizdekileri takip etme, lokasyondakilere mesaj atma gibi özellikler de mevcuttur. Lokasyon işlemleri için öncelikle lokasyon dosyası indirmek gerekir. Lokasyon ismini girdikten ve dosyayı indirdikten sonra birçok işlemi rahatlıkla yapabilirsiniz.

Instafly sürekli hastag ( #giyim #etek #bayangiyim #erkekgiyim) ile paylaşım yapan kişileri otomatik olarak takip edip sonrasında takipten çıkabilmektedir. Bu sayede tek tek takip etmekle, takipten çıkmakla siz uğraşmazsınız. Hesaplarınızda ürün satışı yapıyorsanız mutlaka Instafly uygulamasını denemelisiniz. 

Followers Chef ile Instagram Takipçi Kasma

Followers Chef, Instagram takipçi kasma uygulamaları arasında bir diğer popüler uygulamadır. İkinci olarak bahsetmemizin en büyük sebebi ise mobil bir uygulama olmasıdır. Instafly kadar özelliği bulunmasa da otomatik beğeni, otomatik yorum, otomatik takipten çıkarma, otomatik hikaye izlenmesi gibi özellikleri mevcuttur. Instagram takipçi kasma hakkında tecrübe sahibi olmayan kişilerin veya bu işe yeni başlayan kişilerin kullanması gereken bir mobil uygulama olduğu söylenebilir. Followers Chef ücretli bir uygulamadır ve her özellik aylık 7.99 TL'dir. 

Followers Chef uygulaması Instafly uygulamasına göre daha sade ve anlaşılırdır ancak Instafly kadar profesyonel bir uygulama değildir. 

Instagram Takipçi Kasma Yöntemleri

  1. Takipçi Satın Alma
  2. Uygulamalar ile Takipçi Kasma
  3. Reklam ile Takipçi Kasma

Instagram Takipçi Satın Alma ile Takipçi Kasma

Takipçi satın almak, Instagram hesaplarınızı en hızlı büyütecek yöntemdir. Sayfalarınız için bot işlemlerden kaçınarak gerçek hesaplardan oluşan takipçi paketleri ya da gerçek insan çekimi olan organik takipçi kasma işlemleri satın alırsanız, sayfanızı doğal ve hızlı bir şekilde büyütebilirsiniz. Instagram hesaplarınıza güvenli bir şekilde takipçi kasmak istiyorsanız, bu konuda size en iyi desteği sağlayacak ve piyasadaki en iyi kurumsal firmalardan olan sosyomedya.com'dan hizmet satın alabilirsiniz.

Instagram takipçi satın alma işlemleri ile daha detaylı bilgi isterseniz şu yazımızı da ayrıca inceleyebilirsiniz;

Intagram Takipçi Satın Alma

Takipçi satın alma için aşağıdaki sayfaları ziyaret edebilirsiniz;

Instagram Türk Takipçi Satın Al

Instagram Organik Takipçi Kasma Satın Al

Instagram Düşmeyen Takipçi Satın Al

Instagram Ucuz Takipçi Satın Al

 

Anahtar kelimeler: instagram takipci arttırma, instagram takipçi arttırma programı, instagramda takipçi kasma, takipçi arttırma programı, instagramda takipci kasma, ücretsiz takipçi arttırma, instagram takipçi kazanma yolları, ınstagram takipçi arttırma, takipci artirma programi, instagram takipçi arttırma programı, takipçi kasma sitesi, instagram begeni arttirma, instagramda takipçi arttırma programi, instagram takipçi arttırma programı, ücretsiz instagram takipçi ekleme programı, instagram takipçi arttırma taktikleri, takipçi kazanma programı hilesiz, instagram takipçi arttırma, instagram beğeni arttırma programı, takipçi arttırma programları, takipçi çoğaltma programı, instagramdan takipçi kazanma, instagram takipçi satın al, instagram takipçi kasma yöntemleri, instagram takipçi kasma yolları

TEŞEKKÜRLER!

Sitemizde Bulunan Hizmetlerden Çok Daha Fazlası Bünyemizde Bulunmaktadır.

Diğer Platformlar: Discord, Telegram, Linkedin, Spotify, Threads, Twitch, SoundCloud, Pinterest, Clubhouse ve Daha Fazlası için Bizimle İletişime Geçin!

Bizi Tercih Ettiğiniz  için Teşekkür Eder, Mutlu Alışverişler Dileriz.