Elon Musk Aslında Kimdir?

Elon Musk Aslında Kimdir?

Elon Musk Aslında Kimdir?

1971'de Irkçı ayrımcılığın yaşandığı Güney Afrikada doğup büyüdü. tüm gün kitap elinden düşmeyen, okulda yalnız, içine kapanık, diğer çocuklardan çok dayak yemiş bir çocuktu. Babası da sıkıntılı olduğundan böyle bir çocukluk geçiren anca hayallerine tutunur. Onu kurtaran da hayalleriydi.

Kendi kendine bilgisayarında kod yazmayı öğrendi. 12 yaşında oyun yapıp sattı. Baktı ki oluyor önce Kanada sonra da ver elini Amerika "Ne yapacağım ben" diye düşünüyor. İnsanlığın geleceği için önemli şeyler yapmaya başlıyor. Fosil yakıttan benzinden, kömürden kurtulmak şart. Tam enerji üzerine doktora yapacakken internet patlıyor.

Geçtiğimiz aylarda güncel bir konu olarak Ülkemizden çekilen uluslarası para gönderme ve finans işlemlerine olanak sağlayan PayPal aslında onun eseri.

Çocukluk hayallerine, uzaya ve temiz enerjiye parasını yatırıyor. Hemde son Kuruşuna kadar.

2002'de Space X'i kuruyor.

Roket Teknolojisinde Devrim yaratmak en asıl amacı. İyi para kazanan Elon artık bu paraları yemek kısmında geçmeliyim demeden Tesla marka araba şirketini satın alıyor. Elektrikli araba üreten Tesla'nın yönetimini de üzerine alıyor. Aynı anda iki şirketin Su yolunu yürütürken 2008 krizinde her şeyin kaybedecek duruma geliyor. 

#elonmusk #elonmuskkimdir #elonmuskhakkinda

Sosyal Medya Paketleri;

TEŞEKKÜRLER!

Sitemizde Bulunan Hizmetlerden Çok Daha Fazlası Bünyemizde Bulunmaktadır.

Diğer Platformlar: Discord, Telegram, Linkedin, Spotify, Threads, Twitch, SoundCloud, Pinterest, Clubhouse ve Daha Fazlası için Bizimle İletişime Geçin!

Bizi Tercih Ettiğiniz  için Teşekkür Eder, Mutlu Alışverişler Dileriz.