Anket Doldurarak Para Kazanma Rehberi

Anket Doldurarak Para Kazanma Rehberi

Anket Doldurarak Para Kazanma Rehberi

Siz de internetten para kazanma yollarını araştıranlardan biriyseniz mutlaka anket doldurarak para kazanma yöntemi ile ilgili içeriklerle karşılaşmışsınızdır. Bu içerikler içerisinde birçok konu başlığı geçer ve bazı yazılar bu sistemi överken bazıları ise gerçek bir para kazanma yöntemi olmadığından bahseder.

Sizler için hazırlamış olduğumuz bu rehberimizde anket doldurarak para kazanma yöntemi hakkındaki ana konu başlıklarına odaklanacağız ve gerçekten merak ettiğiniz sorulara cevap bulmanıza yardımcı olmaya çalışacağız. Üzerinde duracağımız başlıklar şu şekilde olacak;

  • Anket doldurma yöntemi ile internetten para kazanmak mümkün mü?
  • Anket doldurma sistemleri nasıl çalışır?
  • Anket doldurarak ne kadar para kazanılabilir?
  • En iyi yedi anket doldurma sitesi hangileridir?

Anket doldurarak para kazanma fikri ilginizi çekmiyor ise sizler için internetten ciddi miktarlarda para kazanabilmeniz adına hazırlamış olduğumuz “İnternetten Para Kazanma Rehberi – En İyi Yedi Yöntem” başlıklı yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

1. Anket doldurma yöntemi ile internetten para kazanmak mümkün mü?

Bu başlıktaki sorunun cevabı kesinlikle evet. Tabii ki anket doldurarak para kazanan birçok insan var. Asıl soru şu ki kazanılan paralar sizi tatmin edecek düzeyde mi?

Anket doldurarak kazandığınız paraları banka hesabınıza aktarabildiğiniz, ödemelerini gerçekten yapan anket siteleri olduğunu biliyoruz. Evet gerçek bir para kazanma yöntemi olan anket sistemlerinden ne kadar para kazanabileceğiniz ise tamamen sizin ilginize kalmış. Bu uğraşa ne kadar vakit ayıracağınız, hangi sistemlere dahil olduğunuz ve bu sistemler içinde ne kadar aktif olduğunuz ile doğru orantılı olarak elde edeceğiniz gelir değişir. Genel olarak piyasada oluşmuş görüş, anket sistemlerinden çok fazla para kazanılamadığı üzerinedir. Bunun sebebi ise paralı üyelik alan sistemlere dahil olmadığınız ya da profesyonel anketör olarak üst düzey anket firmalarında görev almadığınız sürece gerçekten de kazanılan paraların cüzi bir miktarda kalmasıdır. Günlük internet kullanıcısı olarak gelirinizi arttırmanın yolu birden fazla anket sistemine dahil olmanızdır.

İnternetten para kazanma yöntemlerinden bahsederken her zaman için söylediğimiz ilk şey; Anket doldurma ile para kazanma yönteminin sizin için hüsran olmaması adına bilmeniz gerekenin bu yöntemi ilk olarak bir ek gelir sağlayıcı olarak benimsemek olduğudur. Ciddi olarak bu alana yönelmeyi düşünmeyen internet kullanıcıları için anket doldurma sistemleri iyi düzeyde para kazanmayı hayal edenler için vakit kaybı ve boş bir uğraş olarak kalacaktır. Fakat anket sistemlerinden iyi derecede gelir elde etmek te mümkündür. Bunun için kendinize bir sistem geliştirmeniz gerekir. Özellikle sosyal medya kullanımı, bilgisayar başında çokça vakit geçirmek, çeşitli forumlarda aktif olmak ve çevrenizi iyi şekilde kullanmak gibi yetenekleriniz var ise ve bu yeteneklerinizi size verilen linkler ile referans ağınızı genişletmekte kullanabilirseniz, cevapladığınız anketlerden kazanacağınız paradan çok daha fazlasını referanslarınız aracılığı ile kazanabilirsiniz.

2. Anket doldurma sistemleri nasıl çalışır?

Anket doldurma firmalarının kullandığı birçok değişik sistem mevcuttur. Bu firmalar genellikle şöyle bir yol izlerler; Üye olduğunuzda size bir link verirler ve bu link ile sisteme kullanıcı davet etmenizi isterler. Bu bir referans sistemidir. Sahip olduğunuz bu link ile sisteme kazandırdığınız her kullanıcının anketlerinden de size bir komisyon verirler. İzledikleri bir diğer yol ise kullanıcı seviyesi uygulamaktır. Yani size anket geldikçe ve siz de bu anketleri zamanında ve doğru bir şekilde cevapladıkça ayrıca referans sayınızda yükseldikçe anketör seviyeniz artar, seviyeniz arttıkça da anket başına alacağınız ücret artar.

Sistemlerden anket alabilmek için bu sistemlere üye olursunuz. Üye olduktan sonra yapmanız gereken en önemli şey profilinizi oluşturmaktır. Profilinizi ne kadar doğru ve dolu olacak şekilde oluşturursanız sistemden mail yolu ile anket alma şansınız o kadar artar. Bazı sistemlere ilk üye olduğunuzda sistem size ufak ödüller ile profil anketleri doldurtur ki size uygun olacak anketleri otomatik olarak yönlendirebilsin. Bu işlemleri yaptıktan sonra tek yapmanız beklemek ve size gelen anketleri doldurarak, anket başına alacağınız kazancın hesap bakiyenize aktarılmasını beklemektir.

En önemli konulardan birisi de tabii ki sistemde birikmiş olan bakiyelerinizin ödemelerinin ne şekilde yapıldığıdır. Sistemlerin çoğu puan sistemi ile çalışırlar ve anket başına ödemeyi size puan olarak yüklerler. Bu puanların ise sistemde çeşitli ödül karşılıkları bulunur. Sistemler tarafından en çok tercih edilen ödül hediye çekleridir. Anket firmalarının çoğu anlaşmalı oldukları yerlerden puanlarınız değerinde hediye çeki sunarlar. Her puanın TL olarak bir ederi vardır ve siz puanlarınız karşılığında ederi tutarında hediye çeki seçebilir ve harcayabilirsiniz. Bu sistemlerde tabii ki TL olarak nakit para çekçe seçeneği de sunulur. Puanlarınız karşılığında size TL tutar hesaplanır ve bu tutar sistemin belirlediği çekme limitine ulaştığı zaman size paranızı çekme talebi oluşturma hakkı verir. Sistemler nakit parayı banka hesabınıza havale edebileceği gibi bazen de paypal, payoneer, skrill gibi çeşitli ödeme yöntemi seçenekleri de sunabilir. Bunlar en çok kullanılan yöntemlerdir. Anket sistemleri kendi içerisinde indirim kuponları, promosyon ürünler gibi farklı farklı ödeme yöntemleri de sunabilirler.

3. Anket doldurarak ne kadar para kazanılabilir?

Bu konu hakkında şüphesiz ki en çok merak edilen başlık bu diyebiliriz. Bu konudan bahsederken girişte belirtmeliyiz ki paralı üyelikler ile çalışan ve profesyonel anketörlerin kazandığı ücretlerden değil günlük kullanıcının anket sistemleri üzerinden kazanabileceği ücretler hakkında bilgi vereceğiz.

Anket doldurarak ne kadar para kazanılabileceğini biraz araştırmışsanız görmüşsünüzdür ki bahsedilen gelirler az ve çok olarak oldukça tutarsızdır. Kimisi ayda binlerce dolardan ya da TL’den söz ederken bazıları da uğraşmaya değmeyecek tutarlardan bahsetmişlerdir. İşte buradaki kıstas yazının geçmiş bölümlerinde de bahsetmiş olduğumuz bu işe ne kadar ve hangi yöntemler ile baş koyduğunuzdur. Kimisi sistemli bir şekilde, referans yolları ile ve birçok sistem üzerinden çalışarak vaktinin çoğunu anket işine yoğunlaştırarak kimisi de sadece kendisine mail yolu ile gelen belirli anketleri cevaplayarak anket başına gelir elde etmiştir.

Konunun havada kalmaması adına bir örnek ile şekillendirmek gerekir ise; size gönderilen her anketin puan olarak ve bu puanların da maddi olarak bir değeri vardır. Diyelim ki mail olarak size gönderilmiş olan bir anket 20 puan değerindedir. Bu 20 puanın ise maddi karşılığı çalıştığınız sistemde 0,20 TL’dir. Bu demek oluyor ki sizin 1 TL kazanabilmeniz için buna benzer 5 anket cevaplamanız gerekir. Tabii ki anketler çeşit çeşittir. Yani bazı anketler 3-5 dakikalık, bazı anketler 25-30 dakikalık olabilir. Bu da o anketin puanının yani maddi değerinin az ya da çok olmasını doğru yoldan etkiler. Daha önce sistemlerden belirli bir limite ulaştığınızda para çekebildiğinizden bahsetmiştik. Bu limit çalıştığınız sistemde 100 TL ise para çekebilmek için bunun gibi birçok anket cevaplamanız gerekecektir. İşte burada yine daha önce söz ettiğimiz referanslar ile kullanıcı seviyeniz oldukça önemlidir. Bu özellikleriniz arttıkça anket başına kazandığınız ücretler 0,20 TL’lerden 1, 2, 10, 20 TL gibi rakamlara ulaşabiliyor. İşte o zaman verdiğiniz uğraş ve zaman bir karşılık bulabilir. Burada unutmamak gerekir ki bir anket şu kadar para kazandırır gibi bir netlik kesinlikle söz konusu değildir. 20 dakikalık bir anket size 0,50 TL kazandırabilirken 8 dakikalık bir anket 5 TL kazandırabilir.

Kazanç örnekleri çokça verilebilir fakat bilmeniz gereken daha önemli bilgi anket yoğunluğu ve ödeme güvenilirliği konularında güvendiğiniz, denediğiniz anket siteleri ile çalışarak sistemli bir şekilde bu yöntem ile uğraşırsanız ciddi boyutlarda ek gelir elde edebilirsiniz. Unutmayın ki emek ve zaman harcamadığınız sürece hiçbir işten para kazanamayacağınız gibi anket doldurarak ta para kazanamazsınız. Bu iş için rehberimizde verdiğimiz tavsiyeleri uygulamanız oldukça önemlidir.

4. En iyi yedi anket doldurma sitesi hangileridir?

İnternette birçok anket firması ve sistemi ile karşılaşabilirsiniz. Fakat bu işe yeni başlayacaksanız aklınıza gelecek ilk sorulardan biri tabii ki “en iyi anket doldurma sitesi hangisi?” olacaktır.

Bu piyasada kendine yer edinmiş ve ödeme, anket yoğunluğu, ödeme sistemleri konularında kendini kanıtlamış, bizim de deneyip onayladığımız yerli ve yabancı en iyi yedi siteyi sizler için derledik.


1. Toluna Influencers

Toluna Influencers pek çok ülkede hizmet veren, popüler bir anket şirketidir. 2000 yılında kurulmuş güvenilir bir şirket olan Toluna'nın genel merkezi Fransa'dır. Online kazanç elde etme için anket sıklığı oldukça yeterli olan Toluna, mail aracılığı ile anket ilettiği gibi ayrıca mobil uygulaması da mevcut. Anket doldurarak kazandığınız puanları çeşitli hediyeler şeklinde kullanabilirsiniz. Ayrıca nakit para ödülü çekiliş sistemi bulunan Toluna'da bu işlem için puanlarınızı kullanabilirsiniz. İnternetten anket doldurarak para kazanma için Toluna mutlaka denemeniz gereken bir şirkettir.

Toluna’ya üye olmak için buraya tıklayınız.

2. Myiyo

Myiyo, birçok kullanıcıya sahip, Türkiye dahil 15 ülkede hizmetveren, 2006 kuruluşlu bir anket şirketidir. Almanya merkezli köklü bir firma olan Myiyo, euro üzerinden kazanç sağladığı için ülkemizde ön plana çıkan ve çokça tercih edilen bir anket firması. Basit bir web arayüz yapısına sahip olan sistemin mobil uygulaması da mevcut. Myiyo anketleri e-posta aracılığı ile de iletiliyor. Kullanımı oldukça pratik olan Myiyo, ödemeleri nakit olarak yaptığı için online anket ile euro üzerinde para kazanmak isteyenlere denemelerini tavsiye ettiğimiz bir şirket.

Myiyo'ya üye olmak için buraya tıklayınız.

3. YouGov

2000 yılında kurulmuş olan YouGov, diğer anket şirketlerine göre biraz daha farklıdır. İngiltere merkezli internet tabanlı pazar araştırması ve anket şirketi olan YouGov, dünya genelinde 35'ten fazla ülkede faaliyetlerini yürüten, anket başına verdiği puan ve dolayısı ile puan karşılığı tatmin edici ücretleri ile sektörünün lider ve güvenilir şirketlerinden birisidir. Puan sisteminin nakit karşılığı olan YouGov'da ödeme limitinin de düşük olması, online anketler ile para kazanmak isteyenler için mantıklı bir tercih sebebidir. YouGov, anketleri mail adresine gönderme sistemi ile çalışıyor. 

YouGov’a üye olmak için buraya tıklayınız.

4. Market Agent

Almanya merkezli ve pek çok ülkede faaliyet gösteren Market Agent, dünyanın önde gelen aknet ve araştırma şirketlerinden birisidir. Market Agent şirketinin en önemli özelliği, online para kazanmak için doldurduğunuz anketlerin karşılığını euro üzerinden ödemesidir. Bu sebepten ülkemizde de pek çok anket kullanıcısının ilk tercih ettiği şirketlerin başında gelir. Anket başına verdiği yüksek ücretler ile ünlü bu firma, ülkemiz için de avantajlı bir kazanç sağlama olanağı sağlıyor. Mobil uygulaması da bulunan şirketi anket doldurarak euro ile para kazanma için kullanabilirsiniz.

Market Agent’a üye olmak için aşağıdaki kutuya tıklayınız.

5. Life Points

Tecrübeli ve köklü iki firma olan MySurvey ve Global Test Market birleşimi ile 2019 yılında kurulan Life Points, birçok ülkede hizmet veren dünya çapında bir şirkettir. Yeni bir oluşum olmasına rağmen 5 milyondan fazla kullanıcısı olan Life Points, gönderdiği anketlerin sıklığı, sunduğu kazançlar ve nakit dahil geniş ödeme seçenekleri ile anket doldurarak para kazanmak isteyenlerin mutlaka değerlendirmesi gereken bir şirket. Life Points'in şu an için mobil uygulaması bulunmuyor fakat cep telefonunuzdan mobil olarak kolayca kullanabilirsiniz.

Life Points’e üye olmak için buraya tıklayınız.

6. Mobrog

Köklü ve eski anket şirketlerinden birisi de 2008 kuruluşlu Mobrog'dur. Almanya merkezli olan Mobrog, birçok ülkede pek çok kullanıcıya sahip bir anket firmasıdır. Nakit ödeme sistemi ile çalışan şirketin ödeme limitinin de düşük olması onu tercih sebebi yapıyor. Mobil uygulaması da mevcut olan bu firmayı anket ile para kazanma için denemenizi öneriyoruz. Hem bilgisayardan hem de akıllı telefonlarınızdan uygulama aracılığı ile anket doldurarak kazanç sağlayabilirsiniz. 

Mobrog’a üye olmak için buraya tıklayınız.

7. Napolyon

Bir Türk markası olan Napolyon, Türkiye’nin ilk ve en büyük izinli online araştırma veri tabanına sahip olan firmasıdır. Hitay Holding bünyesinde faaliyet gösteren Napolyon, 1,5 milyona yakın kullanıcıya sahiptir. Anket harici gizli görevler, sosyal medya ve saha görevleri gibi çeşitli online para kazanma alternatifleri sunan şirket, bazı alanlarda çeşitli yarışmalar da düzenliyor. Napolyon, puan sistemi ile çalışıyor ve kazandığınız puanları nakite çevirerek banka hesabınıza ödeme almanıza da olanak sağlıyor. Napolyon’un aynı zamanda mobil uygulaması da mevcut. Güvenilir ve yerli bir marka olan Napolyon'u ek gelir elde etmek için kullanabilirsiniz. 

Napolyon’a üye olmak için buraya tıklayınız.


İnternetten kullanıcıları arasında farklı birçok anket sitesi deneyimleyen kişiler mevcut. Biz size rehber olabilmesi adına özellikle ülkemizde hizmet veren ve kazanç sağlayabileceğiniz sistemleri anlatmayı tercih ettik. Uluslararası olan ve listemizde bulunmayan pek çok iyi anket firması mevcut fakat ülkemizde kullanımı, elde edilen kazançları faydaya çevirmesi zor olması gibi sebeplerden dolayı yer vermedik. Umarız ki rehberimiz, anket doldurarak gelir elde etmek isteyen takipçilerimize faydalı bir rehber olmuştur.

Anketten ek gelir elde etmek isteyen okuyucularımız için hazırlamış olduğumuz yazımızın yanı sıra internetten ciddi gelir elde etmek, vakit ve emek harcayarak internet dünyasını gelirle buluşturabilmek için fikir arayan takipçilerimiz için hazırlamış olduğumuz “İnternetten Para Kazanma Rehberi – En İyi Yedi Yöntem” yazımızı da okumanızı tavsiye eder, teşekkür ederiz.


#internetten para kazanma #online anket doldurarak para kazanma #anket doldurarak para kazanma #kolay para kazanmak #anketten para kazanma #anket firmaları #internetten kolay para kazanma #internetten ek gelir #anket ile para kazanma #anket siteleri

Sosyal Medya Paketleri;

TEŞEKKÜRLER!

Sitemizde Bulunan Hizmetlerden Çok Daha Fazlası Bünyemizde Bulunmaktadır.

Diğer Platformlar: Discord, Telegram, Linkedin, Spotify, Threads, Twitch, SoundCloud, Pinterest, Clubhouse ve Daha Fazlası için Bizimle İletişime Geçin!

Bizi Tercih Ettiğiniz  için Teşekkür Eder, Mutlu Alışverişler Dileriz.